Elkészült munkáinkból

RENDSZEREINK MŰKÖDÉSEtechnikai információk

Üveg

 

Az általunk használt hőkezelt üveg 8mm vastagságú, masszív, ütésálló, a különleges hőkezelésnek köszönhetően szinte törhetetlen, így maximális biztonságot nyújt.
A tetőket, elő- illetve pergola tetőket 4.4 vagy 5.5-ös ragasztott üvegből készítjük, az adott helyszín tulajdonságait és a biztonsági szempontokat figyelembe véve.

Színek

  • Az üvegszín lehetőségek: víztiszta, grafit, bronz, zöld, stb. Igény esetén az üvegre logo, mintázat kerülhet. -  Az alapárban víztiszta üveg értendő.
  • Az alumínium profil színét az alábbi RAL színskálából választhatja ki. - Az alapárban natúr és fehér szín értendő.


Nyolc indok, hogy miért előnyösek az általunk kínált üvegterasz rendszerek

1: Maximális térkihasználást érhetünk el, gyakorlatilag egy új helyiséggel tudjuk otthonunkat bővíteni. Az így nyert tér teljesértékűen használható minden évszakban,minden időjárás esetén.

2: Szinte bárhová rongálás nélkül beépíthető. A keret, oszlopok és osztók nélküli kialakítás lévén a kilátás zavartalan marad.
 3: Rendkívül egyszerűen és biztonságosan kezelhető a rendszer, néhány egyszerű mozdulattal kilapozhatóak a táblák. Akár részben is nyitható-zárható.
4: Kisgyermekes családok is maximális biztonsággal használhatják, a 8mm-es edzett üveg táblák teherbírása a hőkezelésnek köszönhetően akár 4-5-ször nagyobb a normál üvegénél, gyakorlatilag törhetetlen.
5: Praktikus, modern, exkluzív megjelenésével és könnyű használhatóságával növeli a ház értékét, lakói életminőségét.
6: Védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, viszont a napfényt nem zárja el, így energiatakarékosság  szempontjából sem utolsó.
7: Nagy mértékben csökkenti a zajszintet.

8: Könnyen tisztítható felület.